ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ AHAVA

ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΟΜΟΡΦΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Εμπνευσμένη από ξεχασμένα ανεξερεύνητα φυσικά και μεταλλικά στοιχεία, η AHAVA αφήνει τη φύση να οδηγήσει την επιστήμη.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

 

Η δέσμευση των ερευνητών της AHAVA στην καινοτομία αποδεικνύει την επιθυμία τους να κατανοήσουν την ανθρώπινη φύση του σώματος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

 

Τα προϊόντα μας δεν φροντίζουν μόνο για το δέρμα σας, βοηθούν το δέρμα σας να το κάνει από μόνο του.

Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

 

Όλα ξεκινήσαν με μία ομάδα αφοσιωμένη στη μελέτη, την προστασία και την εξύμνυση των θαυμάτων της φύσης. Τοποθετημένη στο σύγχρονο Ισραήλ, η περιοχή της Νεκράς Θάλασσας είναι πλούσια σε πρώτες ύλες. Οι επιστήμονες προσπάθησαν να κατανοήσουν σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο τα μεταλλικά στοιχεία και τα φυτικά συστατικά μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώσουν το δέρμα, ιδρύοντας την AHAVA το 1988.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

 

Η μελέτη μας για την φύση, το δέρμα και τους ανθρώπους μας οδήγησε στην ανάπτυξη του AHAVA’s Osmoter™, του ορυκτού καταλύτη της AHAVA, που έχει εφαρμογή σε κάθε φόρμουλα της AHAVA. Αξιοποιώντας τα πιο δυναμικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, αυτό το επιστημονικά ισορροπημένο μίγμα ορυκτών προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στο δέρμα. Το Osmoter ™ της AHAVA αντλεί υγρασία και θρεπτικά συστατικά από τα βάθη του δέρματος στα εξωτερικά του στρώματα, όπου το χρειάζεται και περισσότερο. Αυτό είναι το πώς τα προϊόντα AHAVA ενεργοποιούν το δέρμα σας από μέσα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

 

Μια βαθιά σύνδεση με τη Γη ενημερώνει κάθε απόφαση της AHAVA, καθώς η έρημος που αποκαλούμε σπίτι μας θα πρέπει να διατηρηθεί. Κατά συνέπεια, οι επιστήμονες της AHAVA προσπαθούν να επηρεάσουν ελάχιστα το περιβάλλον καθώς δημιουργούμε τις δικές μας φόρμουλες. Η πρωτοποριακή διαδικασία επιστροφής νερού στη μονάδα παραγωγής AHAVA αντικατοπτρίζει την οικολογική μας συνείδηση χρησιμοποιώντας την τοπική χλωρίδα για να φιλτράρει τα απόβλητα και να αποκαταστήσει το καθαρό νερό στο έρημο σπίτι μας. Είναι μια περαιτέρω έκφραση της πίστης μας που στηρίζεται στην ισορροπία μεταξύ φύσης και επιστήμης.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

 

Χωρίς πρόσθετα, χωρίς περιττά, χωρίς απάτες.

Πιστεύουμε στην ισορροπία μεταξύ φύσης και επιστήμης.

Ρίξτε μια ματιά βαθιά μέσα στις φόρμουλες μας.

Υπάρχουν πολλά που δεν θα βρείτε.

  • Δε θα βρείτε ποτέ parabens στις φόρμουλες της AHAVA.
  • Όλα τα προϊόντα είναι vegan, ακριβώς όπως ήταν πάντα τα προϊόντα της AHAVA.
  • Τα προϊόντα AHAVA υποβάλλονται σε αυστηρούς υποαλλεργικούς ελέγχους και είναι εγκεκριμένα για το ευαίσθητο δέρμα.
  • Τα συστατικά μας προέρχονται από τη φύση, ποτέ από GMOs.
  • Η AHAVA παρασκευάζει προϊόντα χωρίς τις αμφισβητούμενες ενώσεις νατριούχο λαουρυλοθειικό (SLS), φθαλικά και Triclosan.
Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

No products in the cart.