APPLE OF SODOM

Botox χωρίς βελόνες

 

Πατενταρισμένη καινοτόμος βιοτεχνολογία
για λείανση και γέμισμα των ρυτίδων

Έχετε σκεφτεί το Botox;

Ίσως θα έπρεπε πρώτα να λάβετε υπ’ όψη σας τη νέα σειρά φροντίδας της επιδερμίδας Apple Of Sodom της AHAVA …

Μια πρωτοποριακή, πατενταρισμένη, καινοτόμος βιοτεχνολογία φροντίδας του δέρματος που προσφέρει εναλλακτικό, ανώδυνο, φυσικό Botox χωρίς βελόνες.

Μία νέα επαναστατική σειρά προϊόντων που λειαίνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα, η σειρά Apple of Sodom  έχει βασιστεί σε ένα εκχύλισμα που προσφέρει μια εναλλακτική λύση Botox.

Το πανίσχυρο νέο συστατικό παράγεται από τον καρπό του μήλου των Σοδόμων ή calotropis procera και είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης τετραετούς έρευνας στα εργαστήρια της AHAVA.

Η AHAVA είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που εκμεταλλεύτηκε την αρχαία θεραπευτική δύναμη του γαλακτώδη χυμού του Apple of Sodom, που βρίσκεται στη χλωρίδα της Ερήμου της Νεκράς Θάλασσας, για να αξιοποιήσει τα τοξικά αλλά και αναζωογονητικά για το δέρμα χαρακτηριστικά του και να τα μεταφέρει στον κόσμο της μοντέρνας κοσμετολογίας.

Παρόλο που πρόκειται για μία τοξική ουσία, διαθέτει ορισμένες θεραπευτικές ιδιότητες και αποτελεί ένα μοντέρνο αντιγηραντικό συστατικό. Συνδυασμένο με το Osmoter, το αποκλειστικό μίγμα της AHAVA από μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, που αυξάνει την υγρασία του δέρματος από μέσα, το Apple of Sodom βοηθά το δέρμα να ελέγχει τις χρόνιες φλεγμονές που επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος και είναι επιστημονικά δοκιμασμένο και κλινικά αποδεδειγμένο για τη θεραπεία των προχωρημένων ρυτίδων μειώνοντας και συσφίγγοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η νέα σειρά της AHAVA υιοθετεί μία σύγχρονη αντιγηραντική προσέγγιση που προτείνει την αντιμετώπιση των βιολογικών αιτίων της γήρανσης σε μοριακό επίπεδο και δεν περιορίζεται στην εμφάνιση των συμπτωμάτων.  Το αποτέλεσμα είναι ορατά νεότερο δέρμα με λιγότερες ρυτίδες και πιο σφριγηλό περίγραμμα προσώπου. Καθένα από τα 4 νέα προϊόντα στοχεύει στη μείωση της ζημιάς που επιφέρουν φυσικές διαδικασίες όπως οι φλεγμονές που επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος.

Ζήτα το από το φαρμακοποιό σου ή βρες το εδώ:

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Μια απαραίτητη υδατική και λειαντική ουσία που ενισχύει την απαλότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, κάνοντάς την πιο δεκτική στα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Η ελαφριά ουσία σε μορφή υδατικής λοσιόν περιέχει το αποκλειστικό ΑοS™ Complex, την κλινικά αποδεδειγμένη πατέντα της AHAVA που λειαίνει τις ρυτίδες. Τα εντυπωσιακά της συστατικά δραστικής θρέψης, παρέχουν στο δέρμα μια απαραίτητη βάση για να απλώνεται πριν από κάθε προϊόν δέρματος.

Μειώνει την εμφάνιση των ορατών ρυτίδων. Μια προηγμένη 24ωρη ενυδατική κρέμα που λειτουργεί για να μειώσει τις βαθιές ρυτίδες, και να βελτιώσει τη συνολικά νεανική εμφάνιση του δέρματος όλη μέρα. Εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά, που σχηματίζουν ορατά το περίγραμμα του προσώπου, μαζί με το σύμπλεγμα AoS™ Complex, την κλινικά αποδεδειγμένη, αποκλειστική πατέντα της AHAVA που λειαίνει τις ρυτίδες και αποκαλύπτει ένα ωραίο, ανθεκτικό, λείο δέρμα, πλήρως ενυδατωμένο, γεμάτο και απαλό.

Μια επιεικής εβδομαδιαία τελετουργία για πιο λείο δέρμα. Μια προηγμένη μάσκα για λείανση των ρυτίδων σε μορφή τζελ, για αναζωογονημένη, νεότερη στην όψη επιδερμίδα, μετά τη χρήση μιας νύχτας. Ενδυναμώνει την επιδερμίδα με δραστικά ενυδατικά συστατικά μαζί με το αποκλειστικό σύμπλεγμα AoS™ Complex, την κλινικά αποδεδειγμένη πατέντα της AHAVA που λειαίνει τις ρυτίδες, για να υποστηρίξει την ικανότητα του δέρματος για φυσική συντήρηση και αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στοχευμένο και άμεσο γέμισμα ρυτίδων, που μπορεί να ελαχιστοποιήσει την όψη των προχωρημένων ρυτίδων γέλιου, των γραμμών συνοφρυώματος, του ποδιού της χήνας και των γραμμών των χειλιών και να βελτιώσει και να απαλύνει τα χαρακτηριστικά του δέρματος. Βασισμένη στο αποκλειστικό σύμπλεγμα AoS™ Complex, την κλινικά αποδεδειγμένη πατέντα της AHAVA που λειαίνει τις ρυτίδες, μαζί με δραστικά συστατικά που «γεμίζουν» τις περιοχές του προσώπου που έχουν χάσει τον όγκο και την απαλότητά τους.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

No products in the cart.